Kleur van je Hart

Kunt u wel een frisse blik gebruiken voor uw interieur? Of moet uw vader, moeder of partner verhuizen naar een zorgwoning en kunt u niet voldoende tijd vrijmaken om dit goed te begeleiden? Of twijfelt u of u de juiste begeleiding kunt geven? Maak dan kennis en onderzoek de mogelijkheden met Marjon Klaassen. Zij neemt deze verantwoordelijkheid met liefde van u over. Dat geeft, ook voor uw naaste(n), een veilig gevoel!

Als interieuradviseur bij Kleur van je Hart is Marjon gespecialiseerd in het creëren van een optimale woonomgeving voor mensen met dementie. Een dementievriendelijke woonomgeving biedt geborgenheid, veiligheid en herkenning. Bij een verhuizing is de hulp van Marjon erop gericht om de sfeer van de oude woning zoveel mogelijk terug te brengen. Daarmee maak je de overgang zo klein mogelijk.

Van een aantal projecten heb ik gefotografeerd voor haar portfolio. Toevallig waren dit geen klanten binnen haar bijzondere specialisatie. Maar ze waren niet minder blij met haar adviezen en voelen zich zeker bijzonder thuis in hun huis.

 

 

error: Content is protected !!