De Oude Apotheek

Eind 2016 leerde ik Lia Steeman van Stichting De Oude Apotheek kennen. Deze plek aan de Haven in Schoonhoven werd voor mij heel belangrijk. In 2017 kreeg ik de kans mee te doen met een van hun projecten, Maak een Vliegende Start. Dat hielp mij bij het opstarten als fotograaf. Later kreeg ik de kans de ruimtes in het pand te fotograferen voor promotiedoeleinden en mocht ik diverse mini personal branding shoots doen voor Lia zelf, maar ook voor deelnemers aan Vliegende Start.

In het algemeen is De Oude Apotheek een plek voor alle ondernemers en zzp’ers die graag zichtbaar zijn voor hun klanten. Je kan er beschikken over een flexibele werkplek en hier je workshops of trainingen organiseren. Er zijn praktijkruimtes te boeken voor (stoel)massages of coaching-gesprekken. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond zijn er kleinere spreekkamers en een grotere vergaderzaal op de eerste verdieping. Er is zoveel mogelijk en daarnaast ontmoet je er andere ondernemers en breid je automatisch je netwerk uit!
Voor andere activiteiten is deze multifunctionele locatie ook beschikbaar in de avonduren. Denk aan gebruik voor schilderlessen, bloemschikken, lezingen, exposeren van kunstwerken of andere bijeenkomsten.

 

error: Content is protected !!