Samenwerking met Erna

Ik herinner me mijn eerste compactcamera die ik als kind voor een verjaardag kreeg. De blauwe Konika Pop was een ontdekking en dat was elke volgende camera weer. Het blijft prachtig. Ik werk nu met Canon en heb alle tools om mijn specialisaties binnen fotografie aan te kunnen.

Met plezier en professie benader ik elke opdracht. Natuurlijk zijn er verschillen tussen bedrijfsfotografie of afscheidsfotografie. Maar voor mij is de combinatie de juiste balans. Uiteindelijk wil je de kijker raken en iets laten beseffen. Achter elke foto zit een waarde, een emotie, een verhaal.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Als vakfotograaf voor bedrijven combineer ik creativiteit en commerciëel inzicht.
Hoe wilt u dat uw klant uw bedrijf ziet? Samen bespreken wat u nodig heeft en waarvoor u het wilt gebruiken.
Ik ben altijd in voor een mooie samenwerking met bedrijven die trots zijn op hun product.

De shoot wordt doorgaans op locatie gedaan. Ik neem mee wat nodig is. Daarna bekijkt u de presentatie van de foto’s. U kunt dan selecteren welke u nabewerkt wenst te ontvangen. Dat kunt u op een voor u geschikt moment doen, via een beveiligde pagina op mijn website.

U ontvangt authentiek, uniek beeldmateriaal waarmee u de beste kanten van uw bedrijf en product benadrukt.

De geleverde beelden kunnen rechtenvrij, on- en offline, gebruikt worden ter promotie van uw business. Denk aan: websites – webshops – social media – outdoor banners – flyers – visitekaartjes.

Aangezien ieder bedrijf uniek is, kan ik de kosten slechts berekenen na een persoonlijke intake. Het soort opdracht, de benodigde apparatuur, de locatie en de nabewerking bepalen de kostprijs. Maar u mag uitgaan van kwaliteit, stijl, flexibele timing, snelle levering. U krijgt uw foto’s professioneel bewerkt, licentievrij, zonder watermerk en in de gewenste afmetingen.

Prijsindicatie dagdeel € 225,- | hele dag € 350,-. Het uurtarief voor kortdurende opdrachten of nabewerking is € 65,- . Genoemde tarieven excl. BTW.

Erna Oldenburg

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

Fotografie doet ertoe voor mij. En voor velen met mij. Maar niet alleen de mooiste en gelukkigste momenten verdienen het om vastgelegd te worden. Ik geloof dat de beelden je een houvast kunnen bieden. Dat kan je soms nodig hebben bij roerige tijden.

Als u een afscheid moet voorbereiden beleeft u dergelijke tijden. Er gebeurt zoveel om u heen. Meer dan u allemaal kan zien. Na de uitvaart is er dikwijls behoefte om bepaalde momenten alsnog terug te willen zien. Met een herinneringsalbum van het afscheid kan dat. Bekijk dan de liefdevolle aandacht, de ontroerende momenten, het respectvol gedenken en de bloemen. U kunt de herinneringen delen met mensen om u heen. Het praat makkelijker met een fotoboek erbij. Het is mijn overtuiging dat de foto’s kunnen bijdragen in de rouwverwerking.

begraafplaats Lekkerkerk

Afscheidsfotografie is een bijzondere specialisatie. Ik verzorg een sfeervolle impressie van het afscheid. Dat gebeurt uiteraard respectvol en zonder belasting van de aanwezigen. Ik ben in te schakelen voor momenten voor, tijdens en na de uitvaart. Uw wensen bepalen het uiteindelijke tarief. Een compleet pakket met album is er al vanaf € 495,-.

Het liefst stem ik met u persoonlijk af, waar u behoefte aan heeft. Maar als u uw wensen liever via uw uitvaartbegeleider of ritueelbegeleider aangeeft, is dat ook goed. Uiteindelijk werk ik ook met hen nauw samen om alles passend en in mooie kwaliteit te verzorgen.

error: Content is protected !!