Creatie & commercie

Hoe wilt u dat uw klant u ziet? Als vakfotograaf lever ik met creatieve input een commerciële bijdrage aan uw bedrijf. Door jarenlange ervaring in commerciële bedrijven ben ik gewend snel te schakelen. Ik ben creatief in vormgeven en styling. U ontvangt authentiek, uniek beeldmateriaal dat de beste kanten van uw bedrijf en product benadrukt.
Het beeld dat ik lever kan rechtenvrij, on- en offline, gebruikt worden ter promotie van uw business. Denk aan: websites – webshops – social media – outdoor banners – flyers – visitekaartjes.

Passie voor fotografie

Foto’s doen ertoe voor mij, en dat geldt voor velen met mij. Ik herinner me mijn eerste compactcamera die ik als kind voor een verjaardag kreeg. De blauwe Konika pop was een ontdekking en dat was elke volgende camera weer. Het blijft prachtig. Ik werk nu met Canon en heb alle tools om mijn specialisaties binnen fotografie aan te kunnen.
– Bedrijfsfotografie
– Woning- en scheepsfotografie
– Afscheids- en uitvaartfotografie

Samenwerking met Erna

Ik ben altijd in voor een mooie samenwerking met bedrijven die trots zijn op hun product.
Graag bespreek ik uw wensen met u.
Aangezien ieder bedrijf uniek is, kan ik de kosten slechts berekenen na een persoonlijke intake. Het soort opdracht, de benodigde apparatuur, de locatie en de nabewerking bepalen de kostprijs. Maar u mag uitgaan van kwaliteit, stijl, flexibele timing, snelle levering. U krijgt uw foto’s professioneel bewerkt, licentievrij, zonder watermerk en in de gewenste afmetingen.

Prijsindicatie dagdeel € 225,- | hele dag € 350,-. Het uurtarief voor kortdurende opdrachten of nabewerking is € 65,- . Genoemde tarieven excl. BTW.

Voor starters en ZZP’ers hanteer ik een speciaal tarief voor een websiteshoot.
– 2 uur fotografie op 1 locatie
– professionele nabewerking
– levering in resoluties passend bij specificaties website
– licentievrij
– 15-20 foto’s in uw stijl, die ertoe doet.

Informeer naar de mogelijkheden!

error: Content is protected !!